Näin asuntoikkuna mahdollistaa paremman liikevoiton

Asuntoikkuna on uudiskohteesta tehtävä virtuaalinen malli

Asuntoikkuna on virtuaalinen esittelyalusta, joka mahdollistaa rakenteilla olevien ja suunnitteilla olevien asuntojen tarkastelun 3D-muodossa. Sillä myyt asunnon ennen kuin siitä on rakennettu neliötäkään.

Asuntoikkunan avulla potentiaaliset ostajat voivat tutustua asuntojen tilaratkaisuihin, sisustusvaihtoehtoihin ja ikkunanäkymiin, ennen kuin taloa on edes alettu rakentamaan. Asuntoikkuna tarjoaa kokemuksen, jossa ostajat voivat kävellä asunnossa ja nähdä miltä tuleva koti tulee näyttämään. Tämä auttaa heitä tekemään päätöksiä nopeammin ja luottavaisemmalla mielellä.

Parempi myyntitapaaminen -> nopeampi ostopäätös -> nopeampi kassankierto -> vähemmän liiketoiminnallisia riskejä

Asuntoikkunan avulla myyntitapaamiset muuttuvat interaktiivisemmiksi ja tehokkaammiksi. Sen sijaan, että ostajille näytettäisiin pelkkiä piirustuksia tai kuvia, he voivat itse liikkua ja tutkia asuntoa virtuaalisesti, mikä tekee kokemuksesta elävämmän ja informatiivisemman. Tämä johtaa nopeampiin ostopäätöksiin, sillä ostaja pystyy näkemään konkreettisesti asunnon potentiaalin ja eri vaihtoehdot.

Nopea ostopäätös puolestaan nopeuttaa kassankiertoa. Kun asuntoja myydään nopeammin, varat vapautuvat käyttöön aiemmin, mikä mahdollistaa uusien investointien tekemisen tai olemassa olevien lainojen lyhentämisen nopeammin. Tämä pienentää myös liiketoiminnallisia riskejä, sillä myymättömät asunnot sitovat pääomaa ja altistavat yrityksen markkinamuutoksille.

Kustannustehokkaampaa tekemistä, kaikki samasta työkalusta

Asuntoikkuna yhdistää kolme olennaista myyntityökalua, jotka perinteisesti ostettaisiin erikseen, mutta nyt ne saadaan yhdestä kätevästä paketista.

1. Visualisointikuvat edullisesti:

Asuntoikkunasta voidaan luoda korkealaatuisia visualisointikuvia, jotka näyttävät realistisilta ja auttavat ostajia hahmottamaan lopputuloksen erityisesti myynti-ilmoitusten yhteydessä.

2. 360-kuvat:

Normaalisti asunnosta ostetaan kuvapisteelliset 360-kuvat. Asuntoikkunan tekniikka korvaa kuvapisteellisen teknologian tarjoten lukuisia hyötyjä. Asuntoikkunan avulla ostajat voivat katsoa asuntoa kaikista kulmista ilman rajoituksia.

3. Materiaalinvalintatyökalu:

Asuntoikkunan materiaalinvalintatyökalun avulla ostajat voivat kokeilla erilaisia pintamateriaaleja ja sisustuselementtejä reaaliaikaisesti. Tämä auttaa heitä visualisoimaan, miltä eri materiaalit ja värit näyttävät asunnon eri osissa.

    Kysy demo asuntoikkunasta tästä.