Asuntoikkuna®

Esitystekniikka, joka toimii varmasti.

Mahdollista asiakkaallesi virtuaalinen asuntoesittely ennen asunnon valmistumista.

Asuntoikkuna®

Uuden asunnon myyminen pelkkien pohjakuvien ja materiaaliselosteiden avulla voi olla vaikeaa. Asiakkaalla kuluu paljon aikaa suuren paperinipun tai pdf-tiedoston läpikäymiseen, eikä kokonaiskuva välttämättä muodostu siitä huolimatta. Entä jos asuntoesittely olisi mahdollista järjestää jo ennen kohteen valmistumista? Halusimme luoda modernin ja asiakaslähtöisen tavan esitellä uudiskohteita – siitä ajatuksesta syntyi Digitaalinen Asuntoikkuna ®.

Digitaalinen Asuntoikkuna® on myynnin työkaluksi tarkoitettu esitystekniikka, joka esittelee uudiskohdetta pelimallin avulla. 55” tai 75” tuumainen esitystekniikka mahdollistaa asuntoesittelyn kosketusnäytöllä ja/tai kauko-ohjaimella. Esitystekniikan avulla myyjän on mahdollista esitellä rakenteilla olevaa asuntoa kuin oikeassa asuntoesittelyssä paikan päällä tai etänä.

Livestream on Digitaalisen Asuntoikkunan® etäyhteys nettisivulle, josta asiakas voi seurata asuntoesittelyä omalta tietokoneeltaan, kännykältään tai tabletiltaan. Palvelu sisältyy Digitaalisen Asuntoikkunan® vuokraan.

Me varmistamme, että kaikki toimii

Kaikki huoltotoimenpiteet ja päivitykset kuuluvat vuokraan. Me hoidamme kaiken, mukaan lukien uusien aineistojen lataamisen. Asiakaspalvelumme auttaa ongelmatilanteissa etäyhteyden avulla.

Pakettiin kuuluu

Digitaalinen Asuntoikkuna toimitetaan rakennusyhtiölle avaimet käteen -periaatteella. Pakettiin kuuluu:

  • Esitystekniikka
  • Käyttöönottokoulutus
  • Päivitykset
  • Huoltotoimenpiteet
  • Toimitus

Digitaalisen Asuntoikkunan® yhteydet ja ohjelmat ovat kaikki sisäänrakennettuja, eikä laite tarvitse toimiakseen kuin yhden pistorasiapaikan. Pyörien ansiosta laitetta voi siirtää paikasta toiseen – huoneesta seuraavaan tai vaikka messuhallin päästä päähän.

Esittelytilaisuudessa Digitaalisella Asuntoikkunalla® ja pelimallilla voi:

Liikkua asunnossa käyttämällä kosketusnäyttöä tai peliohjainta

Pohjakuva näyttää koko ajan, missä kohdassa asuntoa liikutaan. Lasermitan avulla pystyy myös mittaamaan tilan etäisyyksiä.

Tarkastella eri materiaalivaihtoehtoja

Asiakas näkee heti, miten asunnon yleisilme muuttuu eri lattiavaihtoehtojen tai keittiön materiaalien muuttuessa.

Katsella eri asuntotyyppejä

Siirtyminen asunnosta ja kerroksesta toiseen on helppoa ja nopeaa. Asuntoja voidaan vertailla ikkunasta näkyviä maisemia myöden.

Tallentaa kuvia ja videoita

Esittelyn aikana voi ottaa kuvia tai videoita ja lähettää ne kätevästi sähköpostilla esittelyn jälkeen.

Kiinnostuitko?

Digitaalisen Asuntoikkunan® avulla et ainoastaan palvele asiakkaitasi paremmin, vaan luot yritysmielikuvaa modernista ja asiakaslähtöisestä myyntiprosessista, joka varmasti houkuttelee uusia asunnonostajia myös tulevaisuudessa.