Videot

30 sekuntia ja asuntoesittely on purkissa

Videoesittelyissä tietoa ei tarvitse etsiä, vaan tarvittava informaatio on tiivistetty noin 30 sekuntiin ja vieläpä ennen kuin kohde on edes valmistunut.

3D-videot

Hyvät videot nostavat asunnon tai kohteen parhaat puolet esiin ja antavat selkeän yleiskuvan myytävästä asunnosta tai sen ympäristöstä. Toteutamme sisätilojen asuntovideot ja videotourit, sekä kohdetta ja sen etäisyyksiä havainnollistavat kohdevideot.

Videot suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin määritellään millaiset elementit ovat tärkeimpiä tavoiteltavan kohderyhmän kannalta.

Kohdevideo, asuntovideo vai videotour?

Kohdevideoissa korostetaan kohderyhmän kannalta olennaisimpia etäisyyksiä. Esimerkiksi lapsiperheitä tavoiteltaessa, videossa korostuvat etäisyydet lähimpään ruokakauppaan, päiväkotiin ja kouluun. Ympäristöä kuvattaessa, videossa voidaan yhdistellä 3D-mallinnusta ja oikeaa maisemakuvaa, jolloin ympäristöstä saadaan realistisempi kuva. Katso alta esimerkki!

Asuntovideo on kuin tunnelmallinen mainosvideo. Se esittelee asunnon ratkaisuja eri kuvakulmista mainoksen kaltaisesti. Asuntovideot toimivat hyvin arvokkaampien kohteiden esittelyssä. Katso alta esimerkki!

Videotour on kevyempi versio asuntovideosta. Se on 360-tourin lisäpalvelu, joka on kuvattu 360-tourin kuvapisteistä asunnon sisätiloista. Videotourit voidaan toteuttaa ainoastaan 360-tourien yhteydessä ja ovatkin edullinen lisäpalvelu.