Pelimalli

Virtuaalinen tuote esittely- ja myyntitilaisuuksiin.

Pelimalli on 3D-maailman informatiivinen myynnin työkalu, joka esittelee kattavasti erilaiset asuntotyypit, niiden eri materiaalivaihtoehdot ja aidot ikkunanäkymät. Asiakas voi vertailla asuntoihin saatavilla olevia eri materiaaleja ja nähdä muutokset kokonaisuudessa heti.

Lisää vapautta asuntoesittelyyn

Miltä rakentamaton kohde tulee näyttämään täysin valmiina? Millaiset materiaalit sopivat asuntoon parhaiten? Tuoko tumma parketti asuntoon luonnetta vai onko sillä oikeastaan väliä?

Uudiskohteen ostajalla on valtavasti kohteen ulkonäköön liittyviä päätöksiä ja kysymyksiä, joihin halusimme tarjota apua pelimallin avulla. Pelimalli on nimensä mukaisesti virtuaalinen rakennus, jossa voi liikkua pelinomaisesti huoneesta toiseen ilman ennalta määriteltyjä kuvapisteitä.

Näin pelimalli eroaa muista visualisointipalveluistamme

3D-kuvat esittelevät kohteet lähtökohtaisesti yhdellä sisustuksella ja ennalta sovituilla materiaaleilla sekä kuvakulmilla. Niiden tarkoitus on luoda tunnelmaa ja ne toimivatkin paremmin markkinoinnissa, jossa kuvan on tarkoitus herättää kiinnostusta. 360-kuvat ja tourit ovat askeleen informatiivisempia, mahdollistaen materiaalien vertailun sekä liikkumisen yhden tai useamman kuvapisteen ympärillä. Pelimalli on huomattavasti informatiivin myynnin työkalu, joka esittelee kattavasti materiaalivaihtoehdot ja aidot ikkunanäkymät pelinomaisesti.

Yksityiskohdilla lisäarvoa asiakkaalle

Pelimallissa asiakas voi vertailla eri materiaalien visuaalista vaikutusta asunnon kokonaisuuteen. Rakennusyhtiö määrittelee eri materiaalivaihtoehdot keittiön oviin, kodinkoneisiin, keittiön välitilaan, parkettiin, kylpyhuoneen lattiaan, keittiön työtasoon ja kylpyhuoneen seiniin. Tämän jälkeen asiakas pystyy vertailla materiaaleja sekä värejä ja nähdä muutokset kokonaisuudessa heti.

Eri materiaalien ja värien kokonaisuuden hahmottaminen on yllättävän vaikeaa kenelle tahansa. Pelimallissa säästyy huomattava määrä aikaa ja stressiä, kun asunnonostajan ei tarvitse jännittää muuttopäivään saakka, osuivatko omat valinnat kohdalleen.