Blogi

3D-mallinnus näkyy jo kaikkialla

3D-mallintaminen eli tietokoneavusteinen kolmiulotteinen suunnittelu on jo hyvin laajalti käytössä eri liiketoiminnan aloilla. Jokainen meistä on nähnyt kolmiulotteisia mallinnuksia vaikkapa talon, asunnon, kulutustavaran, komponentin tai peligrafiikan muodossa.

Lue lisää

Asuntokaupan tulevaisuus

Vuosittain uutisoidaan asuntokaupassa tapahtuvista kysynnän muutoksista, jotka taas vaikuttavat esimerkiksi hinnoitteluun. Mutta mitä muita muutoksia asuntokauppa pitää sisällään lähitulevaisuudessa, kuin pelkästään talouden heittelyä tai jopa pelättyjä asuntokuplia? Entä miltä asuntokaupan tulevaisuus näyttää eritoten teknologian osalta?

Lue lisää
Mallinnus asunnon alakerrasta

Johdatus visuaalisten sekä virtuaalisten tuotteiden käyttöön uudiskohdemarkkinoinnissa — Näin meillä tehdään

Tämä kirjoitus toimii johdatuksena virtuaaliteknologian uusiin sovelluksiin ja niiden käyttötarkoitusten maailmaan uudiskohteiden markkinoinnin näkökulmasta. Samalla sisällön tarkoitus on kiteyttää, miten virtuaaliteknologian soveltaminen asuntomyynnissä saadaan palvelemaan sekä myyjää että kuluttajaa. Vielä kun mukaan lisätään kustannustehokkuus, mahdollisimman pieni käyttökynnys, tinkimättä kuitenkaan asiakaskokemuksesta tai tehokkuudesta, ollaan jonkin suuren äärellä.

Lue lisää
huoneistostudio-tyontekijat

Uusi mallinnustiimi valloittaa Huoneistostudion

Ostotyövoiman käyttö jäi historiaan, kun uusi aikakausi oman mallinnustiimin kanssa pääsi virallisesti alkamaan. Samalla työn laatu, tehokkuus ja mielekkyys paranevat entisestään kun mallintajat työskentelevät Huoneistostudion omissa tiloissa ja tekijät pääsevät itse jatkuvasti tekemään testausta tekniikoiden parissa.

Lue lisää