Asuntoikkuna

Asuntoikkuna avaa ovet nopeaan myyntisykliin.

Esittele tilaratkaisut, maisemat ja materiaalit uskomattoman realistisella tavalla.

Asuntoikkuna on virtualisoitu asunto kaikkine elementteineen. Sen käyttö ei vaadi mitään muuta kuin tietokoneen tai puhelimen ja toimivan nettiyhteyden. 

Asuntoikkunaan luotu asunto sisustetaan ja pintamateriaalien valinta onnistuu kätevällä työkalulla. Eri materiaalien kokeilu onnistuu helposti yhdessä asiakkaan kanssa. 

Lisäksi ikkuna- ja parvekenäkymät simuloidaan ottamalla dronekuvat eri kerrosten korkeuksilta ja lisäten niihin jälkituotantona valmiin pihan elementit. 

Asuntoikkunalla vastauksia kriittisiin kysymyksiin

Miltä rakentamaton kohde tulee näyttämään täysin valmiina? Millaiset materiaalit sopivat asuntoon parhaiten? Tuoko tumma keittiö asuntoon mukavasti luonnetta vai meneekö kokonaisuus liian synkäksi? Palveleeko omia tarpeita hyvin 68m² asunto, vai onko oikea valinta isompi 76m²? Mitä eroa on toisen ja neljännen kerroksen asuntojen maisemissa?

Uudiskohteen ostajalla on mielessään valtavasti asuntoon liittyviä avoimia kysymyksiä ja suuri päätös edessään.

Asuntoikkuna on pelinomainen virtuaalinen rakennus, jossa voi vapaasti liikkua huoneesta toiseen ilman ennalta määriteltyjä kuvapisteitä. Asuntoikkuna tarjoaa avun kaupankäyntiin auttamalla asiakasta hahmottamaan vastaukset muun muassa kaikkiin edellä listattuihin kysymyksiin.

Helposti koska tahansa, missä tahansa ja millä tahansa

Asuntoikkunaa voidaan käyttää millä tahansa tietokoneella tai vaikka mobiililaitteilla. Käyttäjän ei tarvitse ladata omalle laittelleen mitään, eikä kirjautua mihinkään, vaan kaikki tapahtuu vaivatta nettiselaimella. Asuntoikkunaa voidaan kuitenkin käyttää haluttaessa myös VR-kypärällä ja tietenkin POF Visualsin omalla Digitaalisella Asuntoikkunalla®. Voit itse valita esitystekniikan.

Keskimääräinen kustannus vain 434 € / asunto. Asuntoikkunaan voidaan mallintaa useita asuntoja samasta rakenteilla olevasta kohteesta, jolloin yksittäisen asunnon kustannus tippuu parhaimmillaan jopa alle 300 € /asunto.

Esimerkki hinnoittelusta

Asunto Oy Suomalainen
2 x yksiön asuntomallit
4 x kaksion asuntomallit
2 x kolmion asuntomallit
1 x neliömalli
Yhteensä 54 asuntoa

Yhteensä 18 500 €  (342€ / asunto)

Kustannus pitää sisällään kokonaisuuden sisustussuunnitelmista mallinnukseen ja ympäristön kuvaukseen avaimet käteen -periaatteella.

Kiinnostuitko Asuntoikkunasta? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Seuraa meitä Instagramissa

@pofvisuals