360-kuvat ja – tourit

360-kuvassa asiakas valitsee, mikä kiinnostaa eniten

360-kuvat ja -tourit ovat nimensä mukaisesti 360-astetta kiertäviä panoraamakuvia, joita asiakas voi pyöritellä haluamaansa suuntaan. Yksi tai useampi kuvapiste antavat syvyyttä asiakaskokemukseen useiden kuvakulmien avulla.

Mikä on 360-kuva?

360-kuva on yhden kuvapisteen mallinnus, jossa kuvaa on mahdollista liikutella ylös alas ja ympäri. 360-kuva voidaan toteuttaa huoneiston sisältä tai kohteen ulkopuolelta, riippuen millaisia ominaisuuksia kohteesta halutaan esitellä. 360-kuva tuo esiin eri kuvakulmat perinteisen 3D-visualisointikuvan sijaan. Asiakas voi valita, mistä kuvakulmasta asuntoa halutaan katsella ja keskittyä näin itseä kiinnostaviin yksityiskohtiin.

Mikä on 360-tour?

360-kuvapisteitä yhdistämällä syntyy 360-tour. Tour mahdollistaa kuvan pyörittelyn lisäksi liikkumisen esityksen sisällä yhden tai useamman 360-kuvapisteen välillä. Näin pystytään esittelemään useampi tila tai vaikka koko kohde yhdellä kertaa.

360-tour antaa kohteelle realistisen kosketuksen etäisyyksiin ja materiaaleihin. Niiden avulla kohdekokemus on syvällisempi, sillä katselija voi liikkua huoneesta toiseen ja katsella huoneiston kiinnostavimpia yksityiskohtia ilman still-kuvan rajoituksia. 360-kuvat ja 360-tourit toimivat 3D-visualisointikuvien ja asuntoikkunan välimallina, antaen enemmän liikuteltavuutta kuin 3D-kuvat, mutta vähemmän liikkumisvaraa kuin asuntoikkuna pelimallissa.

Seuraa meitä Instagramissa

@pofvisuals