360-kuvat ja – tourit

360-kuvassa asiakas valitsee, mikä kiinnostaa eniten

360-kuvat ja -tourit ovat nimensä mukaisesti 360-astetta kiertäviä panoraamakuvia, joita asiakas voi pyöritellä haluamaansa suuntaan. Yksi tai useampi kuvapiste antavat syvyyttä asiakaskokemukseen useiden kuvakulmien avulla.

Mikä on 360-kuva?

360-kuva on yhden kuvapisteen mallinnus, jossa kuvaa on mahdollista liikutella ylös alas ja ympäri. 360-kuva voidaan toteuttaa huoneiston sisältä tai kohteen ulkopuolelta, riippuen millaisia ominaisuuksia kohteesta halutaan esitellä. 360-kuva tuo esiin eri kuvakulmat perinteisen 3D-visualisointikuvan sijaan. Asiakas voi valita, mistä kuvakulmasta asuntoa halutaan katsella ja keskittyä näin itseä kiinnostaviin yksityiskohtiin.

Mikä on 360-tour?

360-kuvapisteitä yhdistämällä syntyy 360-tour. Tour mahdollistaa kuvan pyörittelyn lisäksi liikkumisen esityksen sisällä yhden tai useamman 360-kuvapisteen välillä. Näin pystytään esittelemään useampi tila tai vaikka koko kohde yhdellä kertaa.

360-tour antaa kohteelle realistisen kosketuksen etäisyyksiin ja materiaaleihin. Niiden avulla kohdekokemus on syvällisempi, sillä katselija voi liikkua huoneesta toiseen ja katsella huoneiston kiinnostavimpia yksityiskohtia ilman still-kuvan rajoituksia. 360-kuvat ja 360-tourit toimivat 3D-visualisointikuvien ja pelimallin välimallina, antaen enemmän liikuteltavuutta kuin 3D-kuvat, mutta vähemmän liikkumisvaraa kuin pelimalli.

Kiinnostuitko?

Tiesitkö, että toteutamme 360-tourien yhteydessä videotourit  puoleen hintaan? Lue lisää videotourista täältä.

Sparraamme aina asiakkaidemme kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi ja kerromme rehellisesti, millainen kokonaisuus edesauttaa kohteen tavoitteita. Meille tärkeintä on palveluistamme saatu aito lisäarvo ja siksi asiakaspalvelu on tärkeässä roolissa kaikkea tekemistämme.

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää eri tuotevaihtoehdoista, joista voimme räätälöidä sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Seuraa meitä Instagramissa

@pofvisuals