POF Visualsin tarina

Toimintamme ytimessä ovat arvot, jotka ohjaavat kaikkea tekemistämme: Teemme kaiken asiakaslähtöisesti

Meille tärkeintä on auttaa rakennusyhtiöitä myymään enemmän. Sparraamme asiakkaidemme kanssa heidän tavoitteistaan, jonka pohjalta valitsemme tuotteet, jotka oikeasti palvelevat heitä. Tärkeintä eivät ole eurot, vaan aito apu tarjoamistamme tuotteista.

Laatu on meille sydämen asia

POF Visualsin laatustandardi muodostuu fotorealistisista ja yksityiskohtaisista 3D-mallinnuksista sekä yhtenäisestä kokonaisuudesta. Kehitämme osaamistamme säännöllisesti, että pysymme kehittyvän toimialan kärkiosaajissa. 

Asiakassuhteet ovat meille kuin kumppanuuksia

Kehitämme asiakassuhteitamme kumppanuuksien kaltaisiksi. Tutustumme asiakkaisiimme perinpohjaisesti, että ymmärrämme asiakkaan toiveet jo puolesta sanasta. Näin yhteistyöstä tulee helppoa ja mukavaa molemmille osapuolille.

Olemme nyt ja tulevaisuudessa täysin kotimainen

Olemme 100 % kotimainen yritys. Tuotamme kaikki POF Visualsin palvelut omalla tiimillämme Tampereella. Työpaikkojen tarjoaminen Suomessa on meille tärkeää ja haluamme olla mukana nostamassa suomalaista työllisyyttä omilla panostuksillamme.

Tarjoamme hyvät puitteet työn tekemiseen

Haluamme pitää hyvää huolta työntekijöistämme ja tarjota mahdollisimman hyvät työvälineet ja tilat työn tekemiseen. Töissä pitää viihtyä hyvin ja pyrimmekin siihen, että meillä viihdytään mahdollisimman pitkään.