Visualisointikuvat

3D-visualisointikuvat luovat tunnelman kodista.

Markkinoilla erottuvat nyt fotorealistiset 3D-visualisointikuvat, joiden sisustukset ja yksityiskohdat muodostavat tunnelmallisen kokonaisuuden. Me lupaamme huippuluokan 3D-visualisoinnit helposti ja nopeasti.

Korkealaatuiset visualisoinnit syntyvät kokemuksella

3D-visualisointikuva on still-kuva, joka esittelee asunnon sovitusta kuvakulmasta. Hyvin toteutetut 3D-visualisoinnit ovat kuin valokuvia, joita voidaan käyttää asuntomarkkinoinnin elinkaaren alusta loppuun. Tunnelmalliset sisustukset muuttavat pohjapiirustukset oikeiksi kodeiksi ja havainnollistavat tilan mittasuhteita huonekalujen avulla.

Fotorealistiset 3D-visualisointikuvamme luovat varmasti kysyntää kohteellesi. Kokemuksemme asuntomyynnin ja rakentamisen tukipalveluissa ovat syventäneet ymmärrystämme siitä, mistä asunnonostaja kokee aitoa lisäarvoa ja millaiset elementit johtavat ostopäätökseen. 3D-visualisointikuvien sisustuksella ja mallinnuksen teknisellä osaamisella on valtava merkitys siihen, millaisen tunnereaktion asiakas kuvista saa. Uudiskohteen markkinoinnissa tärkeintä on saada asunto tuntumaan kodilta ja sen me osaamme! Tämän voimme sanoa yli tuhannen visualisointiprojektin kokemuksella.

Miten visualisointeja lähdetään toteuttamaan?

Tuotantoprosessimme käynnistyy aina lähdeaineiston tarkalla läpikäynnillä, jonka jälkeen kohteesta toteutetaan suunnitelmien mukainen ja yksityiskohtainen 3D-mallinnus.

Ymmärrämme, että jokainen kohde on erilainen ja tämä huomioidaan sisustuksissa aina erikseen. Toteutamme upeat ja yksityiskohtaiset sisustukset tarkasti määritellyn kohderyhmän mukaisesti, jolloin markkinoinnin kohdentaminen onnistuu helposti. Jos kohderyhmää ei ole tarkasti määritelty, se ei estä meitä tekemästä tyylikkäitä, suomalaiseen makuun sopivia sisustuksia. Jokainen kohde on oma uniikki kokonaisuus – emme koskaan toimita kahta samanlaista sisustusta.

Asiakaspalvelu on tärkeässä roolissa kaikkea tekemistämme. Tiimimme hoitaa kaiken myynnistä mallinnukseen Tampereen toimistollamme. Tämä tekee kommunikoinnista vaivatonta, koska tekijät pysyvät samana projektista toiseen. Me tunnemme asiakkaamme, eikä samoja toiveita tarvitse esittää useaan kertaan.

Panostamme tuotantoprosessimme kehittymiseen niin mallinnuksen kuin sisustamisen osalta ja haluamme olla markkinoiden paras. Pystymme lupaamaan kaikille tuotteillemme 100% laatutakuun.

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää eri tuotevaihtoehdoista, joista voimme räätälöidä sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Esimerkkejä visualisoinneista

Seuraa meitä Instagramissa

@pofvisuals