Tietoja meistä

Olemme Suomalainen mallinnus- ja visualisointipalveluita tarjoava yhtiö. Yhtiön virallinen nimi on Virtual Trade Center Oy, mutta markkinointinimenä käytetään POF Visuals nimeä. Lisätietoja meistä ja meidän palveluistame: https://pofvisuals.fi.

Mitä tietoja keräämme

Käyttäjän yhteydenottolomakkeelle täyttämiä yhteystietoja käytetään asiakkaan kontaktoimiseen.

Kerätyt käyttäjätiedot säilytetään laadukkaassa ja tietoturvallisessa ympäristössä. Järjestelmän tietoturva on hoidettu ajanmukaisesti ja huolellisesti, ja tiedot on suojattu fyysisesti mm. kulunvalvontajärjestelmin.

Järjestelmään kerättyyn tietoon on pääsy vain ennalta määritellyillä henkilöillä ja tahoilla henkilökohtaisten ajantasaisten käyttäjätunnusten avulla.

Käyttäjien varauksen yhteydessä antamia yhteystietoja voidaan jakaa palveluntarjoajan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin kohdennetusti ja rajatusti käyttäjän katsoman sisällön perusteella. Koko tietokantaan on pääsy vain palveluntarjoajalla.

Automaattisesti kerätty tieto ei ole yksilöitävissä tiettyyn käyttäjään, vaan tilastotietoa palvelun käytöstä yleisellä tasolla.

Henkilökohtaisten tietojesi luovutus- ja poistopyynnöt voit lähettää osoitteeseen info[at]pof.fi.

Kun saavut sivustollemme, saatamme asettaa väliaikaisesti evästeitä laitteellesi. Eväste ei sisällä henkilökohtaisten tietojen käsittelyä ja poistuu laitteeltasi kun suljen selaimen.

Käytämme sivuillamme googlen analytiikkaa. Sivusto kerää dataa sivustokäynnneistä, sekä sisustolla kävijöistä. Ei kuitenkaan henkilökohtaisia tietoja ilman, että käyttäjä itse syöttää tietojaan lomakkeille. Analytiikan keräämä data säilötään, sekä käsitellään googlen toimesta.