Tiedote: Huoneistostudio on nyt POF Visuals

Olemme uudistaneet brändimme ja palvelemme asiakkaitamme jatkossa nimellä POF Visuals. Toimimme osana POFia, johon kuuluvat POF Visualsin lisäksi POF Interior ja POF Design Shop.

Tavoitteena monipuolisempi asiakaskokemus

Olemme jo pitkään pohtineet, miten voisimme palvella asiakkaitamme monipuolisemmin asuntomarkkinoinnin eri vaiheissa. Omat resurssimme eivät riitä ennakkomarkkinoinnin ulkopuolelle, mutta halu palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin on aina silti ollut tahtotila. Sama tahtotila on ollut myös POF Interiorilla sekä POF Design Shopilla, joten päätimme yhdistää voimamme monipuolisemman asiakaskokemuksen puolesta! Olemme tehneet yhteistyötä jo aikaisemminkin, mutta nyt muutamme samoihin tiloihin, jolloin yhteistyömme synergia kasvaa merkittävästi. Voimme nyt tarvittaessa hoitaa projektien ennakkomarkkinoinnin, myyntisisustukset, asuntovalokuvauksen, hankkia kohteelle näkyvyyttä sekä lopuksi toimittaa kauppa- ja muuttolahjat – kaikki keskitetysti.

Yksi POF – kolme eri yritystä

Palvelemme asiakkaitamme jatkossa POF-nimen alta, mutta olemme jatkossakin virallisesti kolme itsenäistä yritystä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että palvelut voi tilata yrityskohtaisesti kuten ennenkin, mutta jatkossa meillä on mahdollisuus myös toteuttaa suurempia kokonaisuuksia kolmen yrityksen voimin.

Tehtävänä koti. 

Haluamme olla asiakkaillemme kuin oma asuntomarkkinoinnin osasto luomalla koteja rakentamisen jokaisessa vaiheessa. Koti on paikka elämälle, kasvulle ja unelmille. Sen tunteen me haluamme palveluillamme luoda.

Tehtävänä..
..Koti, joka on vasta ajatus – POF Visuals muuttaa ajatukset kutsuviksi kodeiksi 3D-mallinnuksien ja visualisointien avulla. 

..Koti, joka haluaa tulla löydetyksi – POF Interior auttaa tyhjiä koteja löytämään asukkaansa upeiden myyntisisustuksien, asuntovalokuvien sekä näkyvyyskampanjoiden avulla.

..Koti, joka tuntuu kodilta – POF Design Shopin sisustusverkkokauppa palvelee kodin asukkaita kaikissa sisustustarpeissa. Rakennusyhtiö voi muistaa asunnonostajaa esimerkiksi lahjakortilla.

Teemme yhteistarjouksia asuntoyhtiöiden kokonaispaketeista, jolloin aikaa säästyy niin koordinoinnissa kuin euroissa. Tutustu kaikkiin tarjoamiimme palveluihin osoitteessa pof.fi tai ota yhteyttä