Uudisasuntomyyjän tärkein taito on luoda asiakkaalle luottavainen olo sokko-ostoksesta

Asuntomyynnissä on äärimmäisen tärkeää saada asiakas tuntemaan olonsa innostuneeksi ja luoda selkeä kuva myynnissä olevasta asunnosta. Jos ymmärrys asunnosta ja sen ominaisuuksista jää vajavaiseksi, voi olla hankalaa tehdä nopeaa ja hyvältä tuntuvaa ostopäätöstä.

Perinteiset visualisointikuvat eivät aina pysty välittämään laadukasta kokonaiskuvaa myytävästä asunnosta.

No, mitäpä jos asiakas pystyisi liikkua vapaasti asunnon virtuaalimallin sisällä ilman ennaltamäärättyjä kuvapisteitä? Ja vieläpä siten, että virtuaalimallin laatu on täysin hyvää valokuvaa vastaava?

Se virtuaalimalli on Asuntoikkuna.

Monesti kysytään, miten Asuntoikkuna eroaa 360 kuvilla toteutetusta esittelystä. Asuntoikkunassa voit liikkua vapaasti ilman ennaltamääritettyjen kuvapisteiden rajoituksia ja samaan näkymään voi valita asunnosta useita erilaisia pohjaratkaisuita ja pintamateriaaleja. Tämä on mahdotonta toteuttaa 360 kuvilla, ellei sitten ole valmis teettämään satoja kuvia – se vain tulee kalliiksi!

Mitä jos voisit esitellä tulevan asunnon yhtä hyvin kuin perinteisellä asuntonäytöllä, vaikka perustuksia ei olisi vielä edes valettu?

Rakennusliike Luja otti käyttöön Asuntoikkunan:

Parasta tuotteessa on ollut se, että on voinut näyttää asiakkaalle todelliset näkymät ikkunoista. Esimerkiksi voimme kurkata yhdessä, näkyykö tietystä kerroksesta edessä olevan talon yli, kertoo Lujan asuntomyyjä Satu Salmela.

Toinen merkittävä ominaisuus on ollut materiaalinvalintatyökalu ja sen käyttö asiakkaan kanssa yhdessä.

Meille asuntomyyjille tämä tuote on aivan ehdoton hitti.

Kuvittele tilanne, jossa voit näyttää asiakkaalle valmiin asunnon, sen huoneet, materiaalit ja maisemat vaikka rakennustyöt eivät ole vielä alkaneet. Asuntoikkunan avulla tämä on mahdollista.

Asuntoikkuna on virtuaalimalli myytävästä asunnosta, joka antaa asiakkaalle mahdollisuuden tutustua asuntoon aivan kuin se olisi jo valmis. Tämä tekee asunnon esittelystä paljon helpompaa ja mahdollistaa kokonaisuuden hahmottamisen perinteisiä keinoja paremmin.

Tässä kolme Asuntoikkunan mahtavaa ominaisuutta:

1. Asuntoikkunassa asiakas voi tutkailla asuntoa juuri siitä kohtaa ja siitä kulmasta kuin hän haluaa

Asuntoikkuna on virtuaalimalli asunnosta, joten sen sisällä on mahdollista liikkua täysin vapaasti ilman mitään rajoitteita. Tästä syystä asunnosta on helppo saada kokonainen mielikuva sekä mittasuhteiden, pohjaratkaisun että materiaalien osalta.

2. Asuntoikkunan materiaalinvalintatyökalua on kehuttu sen laadun takia

Yksi Asuntoikkunan parhaista puolista on sen kyky esitellä erilaiset pintamateriaalit. Asiakas voi kokeilla erilaisia lattioita, keittiön pintoja ja värejä sekä nähdä heti, miltä ne näyttävät valmiissa asunnossa. Tämä auttaa asiakasta tekemään päätöksiä ja näkemään, miten erilaiset materiaalit sopivat yhteen.

Asuntoikkuna ei vain näytä materiaalien valikoimaa, vaan yhdistää ne osaksi koko asuntoa. Asiakas voi liikkua virtuaalisesti huoneesta toiseen ja katsoa materiaaleja eri näkökulmista. Tämä tekee kokemuksesta paljon aidomman ja auttaa asiakasta näkemään asunnon kokonaisuutena.

3. Asuntoikkunalla on helppo vertailla ykköskerroksen ja neloskerroksen asuntojen maisemia

Maisemat ovat monille asiakkaille tärkeitä, kun he päättävät ostaa asunnon.

Asuntoikkunan maisemavisualisoinnin avulla asiakkaat voivat nähdä, miltä maisemat näyttävät eri kerroksista. Käytämme dronekuvia, joihin on lisätty valmiin pihan elementit. Näin asiakkaat saavat tarkan ymmärryksen siitä, millaiset näkymät heillä tulee olemaan.

Yhteenvetona: Asuntoikkunalla poistat epäselvyyden ja luot mahdollisuuden tehdä laadukas, mutta nopea ostopäätös

Asunnon ostaminen on iso päätös, ja siihen liittyy usein paljon kysymyksiä ja epävarmuutta. Asuntoikkuna auttaa poistamaan nämä epävarmuudet tarjoamalla vastauksia kaikkiin asiakkaan kysymyksiin jo ennen ostopäätöstä.

Asiakas näkee, miltä asunto tulee näyttämään, voi kokeilla erilaisia materiaaleja ja tutustua maisemiin. Tämä lisää luottamusta ja varmuutta päätöksen oikeellisuudesta. Asuntoikkunan avulla asiakkaat voivat tehdä päätöksensä ilman epävarmuutta. He tietävät tarkalleen, mitä he ovat ostamassa, ja voivat luottaa siihen, että asunto vastaa heidän odotuksiaan.

Asuntoikkuna ei ainoastaan nopeuta myyntiä, vaan myös parantaa asiakaskokemusta merkittävästi. Sen avulla voit tarjota asiakkaille realistisen ja vakuuttavan esittelyn tulevasta kodista, poistaa epäselvyydet ja luoda turvallisen tunteen hyvästä päätöksestä. Tämä tekee Asuntoikkunasta loistavan työkalun jokaiselle, joka haluaa viedä asuntomyynnin uudelle tasolle.

Kysy demo asuntoikkunasta tästä.